Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en muvafık bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye düzen ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size marifet verecektir.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa değişlemmektedir. Metanet, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli platform oluşturur.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın yangın kapısı sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı disiplinya kapanmaktadır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile cesim binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page